Цеца на стадиону

М. С.

21. 05. 2005. у 18:37

Цеца на стадиону
После 14 година “поста”, највећа фолк звезда Балкана, Светлана - Цеца Ражнатовић, за своје фанове у Македонији, али како најављују организатори, и суседних земаља, 4. јуна одржаће спектакуларни концерт на Градском стадиону у скопском централном парку крај
Од сталног дописника
ПОСЛЕ 14 година “поста”, највећа фолк звезда Балкана, Светлана - Цеца Ражнатовић, за своје фанове у Македонији, али како најављују организатори и суседних земаља, 4. јуна одржаће спектакуларни концерт на Градском стадиону у скопском централном парку крај Вардара.
Улазнице су пуштене у продају по цени од 600 денара за - терен, 500 денара за јужну и по 400 денара (евро вреди 61 денар), за источну и западну трибину. Организатори концерта, “Фањал кат” продукција, односно менаджер Тоше Пројеског, Лјиљана Петровић, у сарадњи са “Авордом”, очекују четрдесетак хиљада људи, на, до сада највећем концерту одржаном на скопском стадиону.
Очекује се да ће, први пут бити испуњене све трибине и, специјално за ту прилику, прекривени терен скопског стадиона. Цеца ће са импозатном екипом музичара, бити на сцени испред северне трибине.
Последњу турнеју у Македонији и Скопљу, Цеца је имала далеке 1991. године, а сада се, у јеку контроверзних сигнала о могућим њеним наступима на бившим ЈУ - просторима, попут оних из Хрватске и Словеније, овде очекује медијски “увод” у спектакл 4. јуна, посебним, већ снимљеним материјалом за телевизијске канале, сачињеним кроз специфичан разговор са најтраженијом фолк звездом на балканским просторима.
Иако се прецизни финансијски услови, под којима ће Цеца поново гостовати у Скопљу, не обелодањују, претпоставља се да је аранжман уговорен у оквирима постојећег ценовника њених наступа у региону - око 100.000 евра.

ОВАЦИЈЕ У "ТИВОЛИЈУ"
ТАЧНО у 9 сати у белој лимузини Цеца се појавила пред халом "Тиволи". Након сат времена еуфоричног чекања и овација публике "Цеца, Цеца", Марк Житник, власник љубљанске ТВ "Паприка", изашао је на бину и најавио Цецу речима: "Цеца је коначно у Лјубљани, дуго очекивани концерт ће коначно почети."
У дугој белој хаљини, Цеца се обратила публици: "Добро вече Словенијо, добро вече Лјубљано, и свима који сте дошли из других градова, вечерас обећавам одличан провод. Желим да поздравим ове даме у првим редовима и на трибинама".
Концерт је почела песмом "Заборави" и "Ја још спавам у твојој мајици". Пред пуном халом "Тиволи" која прима између 6.000 и 7.000 људи, Цеца је више од два сата одржавала словеначку публику на ногама. Цена карте је била 35 евра на црном тржишту.
А. И.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације