Вирус корона је однео још једног ВЕЛИКОГ ЛЕКАРА: Премино чувени доктор Мишић - Пацијенти су га ОБОЖАВАЛИ

Новости онлајн/Ј.С.

недеља, 05. 07. 2020. у 13:05

Вирус корона је однео још једног ВЕЛИКОГ ЛЕКАРА: Премино чувени доктор Мишић -  Пацијенти су га ОБОЖАВАЛИ

Фото: Ј.С.

У недељу у раним јутарњим сатима у Клиничком центру у Нишу, у 67. години живота од последица корона вируса, преминуо је др Светислав Мишић, чувени врањски специјалиста интерне медицине и магистар ендокринологије
У НЕДЕЉУ у раним јутарњим сатима у Клиничком центру у Нишу, у 67. години живота од последица корона вируса, преминуо је др Светислав Мишић, чувени врањски специјалиста интерне медицине и магистар ендокринологије.

Мр сци. мед. Др Светислав Мишић, рођен је 1954. године, рођен 1954. године у Врању, где је завршио Гимназију. Дипломирао је на Медицинском факултету у Нишу, где је завршио је постдипломске студије из ендокринологије, и специјалистичке студије из интерне медицине.

Оставио је велики траг у научно-истразивачком раду у области лечења од дијабетеса и готово цео свој радни век водио је Диспанзер за лечење дијабетеса у Дому здравља у Врању.

Пацијенти, колеге и пријатељи памтиће га као несебичног и доброг човека увек ту да им укаже и здравствену и сваку другу помоћ, а потом и као врсног стручњака и великог професионалца у медицини. За собом је оставио супругу, ћерку и сина.

Време и место сахране биће накнадно саопштени.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације