Таленти на Гочу: Одбојкашки камп биће одржан и ове године у Митровом Пољу

Г.Ћ.

уторак, 30. 06. 2020. у 23:46

Таленти на Гочу: Одбојкашки камп биће одржан и ове године у Митровом Пољу
Традиционални, 14. по реду одбојкашки камп „Асикс-Митрово Поље“ намењен талентованим дечацима и девојчицама, један од најпрестижнијих и најпопуларнијих ове врсте у Србији

КРАЉЕВО – Традиционални, 14. по реду одбојкашки камп „Асикс-Митрово Поље“ намењен талентованим дечацима и девојчицама, један од најпрестижнијих и најпопуларнијих ове врсте у Србији, биће одржан и ове године у Митровом Пољу на Гочу, повише Врњачке Бање, али у промењеном формату и скраћеној верзији због пандемије корона вирусом.

За разлику од претходних, овогодишњи камп имаће само једну осмодневну смену, од 7. до 14. јула, а од укупно 60 полазника највише ће их бити из краљевачког ОК Техничар.

- Као и до сада поштоваћемо апсолутно све епидемиолошке мере и препоруке стручњака. Уз два свакодневна тренинга и коришћење базена ако буде лепо време, за децу ћемо као и претходних година осмислити и бројне друге садржаје и активности – каже познати одбојкашки стручњак Драган Ђорђевић, оснивач и руководилац кампа.

Учесници кампа биће смештени у одмаралишту „Милутин Андрејић“ које уз планинску климу, удобан смештај, бројне спортске терене и тридесетметарски базен са благо минералном водом, пружа идеалне услове за припреме спортиста.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације