Колико пута вам се догодило да на улици видите да је некоме испао новац? Вероватно би свако у првом тренутку помислио да тај новац задржи, али би у већ у следећем прорадила савест и новац би сте вратили власнику. Већина да, али не и овај човек, чија ће вас реакција најблаже речено згрозити и разочарати.

Како на видео снимку који је на свом Фејсбук профилу поставила Бојана Лилић, мајка детета коме је непознати мушкарац без имало стида украо новац, може се видети старији мушкарац који у друштву вероватно своје унуке видевши да је малолетном детету испред радње испао новац само пришао и покупио га са пода, без размишљања да врати детету које у том тренутку није било свесно да му је новац испао.

- Малопре сам послала сина у месару Шеци у Рентгеновој улици у Нишу. Док је вадио списак испале су му паре, 2.000 динара. Ево видите како "господин" краде новац од детета и учи своју унуку лепом понашању!!! - написала је Бојана у објави на друштвеној мрежи.

- Наравно да није битан новац, него се дете испрепадало, плакао је сатима... - додала је она у објави.

Како се може видети у коментарима људи су били у неверици.

"Срамота", "зар од детета да краде", "не могу да верујем на какве је гране спало наше друштво", "леп пример даје детету", само су неки од коментара.