КРАЉЕВО – Свих 95 узорака са територије Краљева који су претходних неколико дана тестирани у лабораторији „Ватрено око“ Клиничког центра Србије били су негативни на ковид-19, тако да је епидемиолошка ситуација у граду на Ибру потпуно стабилна.

Ово је у четвртак по подне саопштио Градски штаб за ванредне ситуације на основу информација добијених из овдашњег Завода за јавно здравље. На територији Краљева осми дан за редом није било нових инфекција ковидом-19, а од почетка епидемије до сада је потврђено 52 случаја заразе.

ВРАЊЕ: БЕЗ НОВОЗАРАЖЕНИХ ПОСЛЕ ИЗБИЈАЊА ЖАРИШТА У РАДНИМ КОЛЕКТИВИМА

Од 36 узорака који су јуче послати на испитивање у ковид лабораторије у Нишу и Београду, 34 лица су са негативаним резултататом, тако да на територији Града Врања, после дужег времена, од како је избило жариште у радним колективима, нема новозаражених корона вирусом. Поновљени резултати показују и да две особе имају и други позитиван тест на Kовид 19. Од укупног броја оних који имају негативан тест, 14 лица су отпуштена и налазе се у кућној изолацији.

ПИРОТ: НЕМА НИ СУМЊИВИХ
    
ПИРОТСКИ Завод за јавно здравље и Штаб за варедне ситуације саопштили су да је узорковано 20 грађана и да ни један није позитиван на ковид 19, односно да нема новооболелих. На лечењу у Општој болници такође нема више ни једног сумњивог пацијента, као ни у овдашњим предузећима. Чекају се резултати за 50 узорака, клажу у ЗЗЈЗ.