Нове крађе у српским домаћинствима: Опљачкане две породице у Бабином Мосту

Д. Зечевић

30. 04. 2020. у 14:05

Нове крађе у српским домаћинствима: Опљачкане две породице у Бабином Мосту
У већински српском селу Бабином мосту опљачкане су две српске породице којима су непознате особе однеле пољопривредне машине

У ноћи између среде и четвртка у већински српском селу Бабином мосту опљачкане су две српске породице којима су још увек непознате особе однеле пољопривредне машине.

Породици Љиљане Милић украдени су мотокултиватор са приколицом, прикључна фреза и косилица и тракторска прскалица, док је њиховим суседима, породици Милуна Петровића украдена тракторска дрљача.

-Упад у наша домаћинства догодио се током полицијског часа, а нестанак механизације приметили смо јутрос-истакла је Љиљана Милић, додајући да су обавестили полицију, од које очекују да изврши увиђај и пронађе починиоце.

Иначе, у истом селу пре неколико дана опљачкана је породица Славка Петровића, којој је однета тракторска фреза. Петровић је случај пријавио полицији, али још није добио никакву информацију о могућим починиоцима.

Иначе, у Бабином Мосту, између Косовске Митровице и Приштине, живи више од 800 Срба односно око стотину српских и неколико десетина албанских породица, али је српска имовина годинама уназад на удару лопова. Иако су сви пријављени полицији, ни једна случај још увек није решен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације