Од срца за ХЕРОЈЕ: Поклони локалне самоуправе краљевачким медицинским радницима

NovostiOnline/Г.Ћ.

понедељак, 06. 04. 2020. у 14:30

Од срца за ХЕРОЈЕ: Поклони локалне самоуправе краљевачким медицинским радницима

Фото:Г.Шљивић

У име запослених на поклонима су се захвалили др Мирјана Крчевинац, директорка Дома здравља и др Милан Парезановић, начелник Инфективног одељења ОБ „Студеница“
КРАЉЕВО – Командант Градског штаба за ванредне ситуације др Предраг Терзић, градоначелник Краљева, уручио је поклоне локалне самоуправе запосленима на Инфективном одељњу Опште болнице „Студеница“ и у Респираторној амбуланти овдашењг Дома Здравља, који су већ готово месец дана на бранику борбе против опаког корона вируса.

- Ово је само мала пажња и мали начин да се од срца захвалимо лекарима, медицинским сестрама и техничарима, као и немедицинском особљу Опште болнице, Домa здравља и Заводa за јавно здравље, на херојској борби против пошасти – рекао је др Терзић.


У име запослених на поклонима су се захвалили др Мирјана Крчевинац, директорка Дома здравља и др Милан Парезановић, начелник Инфективног одељења ОБ „Студеница“.


- Наш је задатак да збринемо све оболеле, а првенствено и да мислимо о безбедности запослених како би имао ко да те оболеле лечи и да се о њима брине – поручио је др Парезеновић.