МИШКО Иванковић (46), музичар родом из Ћуприје, открио је да је позитиван на вирус корона и вест о томе објавио је на свом Фејсбук профилу. Жеља му је била да обавести све познанике са којима је био у контакту да се припазе. У разговору за "Новости" рекао је да ради јавни посао и да сматра да је најнормалније да о болести обавести све са којима је био у контакту.

Причу о њему смо објавили на нашем порталу и илустровали је фотографијом са Фејсбука, на којој је Мишко са тројицом пријатеља из Параћина. Иако је у тексту писало да је заражени на слици трећи с лева, проблем је настао јер су многи који су прочитали текст не рамишљајући довели све људе са фотографије у везу са вирусом, односно закључили да су сва четворица позитивна на Ковид-19.

Тим поводом нам се обратио један од њих, Јован Ковачевић, који нам је рекао да су сви они ни криви ни дужни почели да доживљавају бројне непријатности.

Фотографија је настала много пре појаве вируса корона и сви који су снимљени са Мишком Иванковићем су здрави и немају никакве везе са чињеницом да је музичар позитиван на Ковид-19.

Извињавамо се Јовану Ковачевићу и двојици мушкараца који су фотографисани са Иванковићем, ако смо објављивањем фотографије направили било какав проблем.