ОПЕРАТИВЦИ новосадске “Циклонизације” после дводневне паузе због снега и ветра, данас поподне су наставили дезинфекцију отворених простора у Новом Саду.


Ови третмани се спроводе према одлуци Штаба за ванредне ситуације, а дезинфикују се читави блокови у околини здравствених установа на територији града, Клиничког центра Војводине, зграде Хитне помоћи, Завода за заштиту студената, Специјалне реуматске болнице, Завода за јавно здравље Војводине, Института у Сремској Каменици, Војне болнице у Петроварадину и свих објеката Дома здравља “Нови Сад”.


Дезинфикују се свкаодневно и квартови у околини објеката геронтолошких центара, али и на улицама у ширем центру Новог Сада, свим булеварима и важнијим фреквентнијим саобраћајнацима у свим деловима града.


Желећи да максимално заштити здравље својих оперативаца, који су на терену 24 сата и у акцији заштите здравља грађана, “Циклонизација” је пре неколико дана у употребу поред стандардне опреме, увела и full face маске или класичне маске у комбинацији са заштитним визирима.