Кажњено шест особа: Због непоштовања мера ванредног стања

NovostiOnline/Б.П.

26. 03. 2020. у 16:45

Кажњено шест особа: Због непоштовања мера ванредног стања

Фото Depositphotos

Житељ села Братачић код Осечине Д. М. (59) кажњен је са три месеца кућног затвора, јер га полиција није затекла у његовој породичној кући у којој је требало да борави због наложене санитарне изолације
Житељ села Братачић код Осечине Д. М. (59) кажњен је са три месеца кућног затвора, јер га полиција није затекла у његовој породичној кући у којој је требало да борави због наложене санитарне изолације.

Са три месеца кућног затвора кажњен је и М. С. (49) из ваљевског села Златарић, који је требало да буде у изолацији, али се шетао по селу, па су га комшије пројавиле полицији.

Пензионерка Г. К. (66) из Пепељевца код Лајковца кажњена је са 30.000 динара, јер је полиција затекла на улици и поред забране кретања особама старијим од 65 година за време ванредног стања.


По 50.000 динара кажњени су Е. Џ. (36) из околине Пријепоља, кога је полиција у Лајковцу затекла на јавном месту за време забране кретања, као и С. С. (54) из Ваљева.


У Полицијску станицу Лајковац у четвртак пре подне приведен је М. М. (70), кога је судија за прекршаје у Љигу казнио са 50.000 динара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације