Рађевина пуна волонтера, спремни да пруже помоћ у борби против вируса корона

В. МИТРИЋ

26. 03. 2020. у 10:16

Рађевина пуна волонтера, спремни да пруже помоћ у борби против вируса корона

Спремају неопходну помоћ

Добровољцима у Општини Крупањ није потребан позив, сами се јавили
ВОЛЕНТЕРИМА у Рађевини није био потребан позив, јер су се сами јавили и ставили своје услуге на располагање надлежнима, у условима тешке битке против опаког вируса.

У Рађевини је, као од шале, организована велика мрежа волонтера, који, свакодневно и неуморно, пружају помоћ најугроженијима, без обзира на то у ком су делу Рађевине, па кад су у питању и највеће забити.

Весна Марјановић, заменица председника Општине Крупањ, руководи и даје ваљан "тон" акцијама волонтера. Мрежа волонетра, на располагању за набавку лекова, намирница и других потрепштина, стално се шири.

- Поносна сам на наше волонтере, који заиста стижу не у сваку месну заједницу, већ и у сваки заселак и сокак где је потребно - каже Весна Марјановић. - Доста суграђана јавља се у наш центар за волонтерску помоћ у роби, превозу и за друге потребе. Заједно са волонтерима и челницима месних заједницима, сложно, координирано и посвећено стижемо где год затреба. За нас нема препрека.


ДОСТУПНИ НОН-СТОП

ВОЛОНТЕРИ су највише од помоћи пензионерима, старим и оним у самоизолацији. Број телефона за ангажовање волонтера је 064 851 65 62, који је доступан 24 часа.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације