Младић (25) преминуо од грипа у крагујевачком Kлиничком центру

NovostiOnline

понедељак, 09. 03. 2020. у 22:53

Младић (25) преминуо од грипа у крагујевачком Kлиничком центру

Фото Г. Шљивић

Генерални директор КЦ Саздановић тврди да је реч о сензонском грипу, али да ће бити обдукције преминулог
У крагујевачком клиничком центру у недељу је од сезонског грипа преминуо двадесетпетогодишњи пацијент из Крагујевца.

Генерални директор КЦ проф. др Предраг Саздановић је потврдио за медије да је пацијент имао атипичне симптоме у односу на корона вирус.

- Реч је Инфлуенци А, сезонском грипу. Имао је срчану слабост и слабост плућа. Он је 10 дана осећао слабост организма, ми смо у суботу инсистирали да он буде хоспитализован, на шта је пристао после подне. Пребачен је на коронарну јединицу и нажалост преминуо је - рекао је за медије директор Саздановић.

Он је додао да је "пацијент 1995. годиште и да је у неком периоду као возач ишао по ауто-делове у Словенију". Саздановић наглашава да је Институт Торлак потврдио да је пацијент имао сезонски грип, Инфлуенцу А, као и да ће уследити обдукција преминулог.


(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

bager

10.03.2020. 02:12

Najbolje da se ne radi o prikrivanju istine Italiju ce nedisciplina i skrivanje istine od samih obolelih,,kostati hiljade umrlih,,kad to zahvati dobar de stanovnistva po citavoj zemlji najbolje je zatvoriti granice,,gradove i regione,,podsetimo se da je "Spanska gripa " odnela _usmrtila preko 50 miliona osoba