Снимак данас објављен на Твитеру приказује драматичну сцену отапања снега, са крова зграде спао је за мање од десет секунди колико начињени снимак траје. Оно што се на снимку не види јесте да је "лавина" заробила мајку са двогодишњим сином.

- Ушла сам у гаражу по ауто, само две секунде касније чуло се нешто попут јаке грмљавине, и снег и лед су пали са крова. Са мном је био син који има само две године. Комади леда који су пали са крова су дупло већи од њега.
Не могу да замислим шта би се десило да је то пало на њега. Почео је да вришти, нисмо могли да изађемо из гараже више од пола сата. Мој син је доживео толики стрес да је почео да муца - рекла је за Телеграф.рс 33-годишња жена којој се догодила ова немила ситуација.

У коментарима испод снимка неки су изразили страх да је могло бити и настрадалих. Ипак, много је више кивних због цене паркинга.

- Могао је неко настрадати. Али гле чуда, нису наплаћивали паркинг јуче - стоји у једном од коментара који се ослонио на обе теме.

Из агенције Супернова травел која уговара аранжмане за "Конаке Копаоник", прекопута којих се налази гаража, рекли су нам да та гаража није у њиховом власништву.

Иначе, гаража је отворена је 22. новембра прошле године у присуству представника Владе. Министар туризма Расим Љајић, директор Јавног предузећа Скијалишта Србије Дејан Ћика и председник општине Рашка Игњат Ракитић отворили су нови садржај за ски сезону 2019/2020, који је био предвиђен да обезбеди боље функционисање тог туристичког центра, писао је тада инфокоп.нет.

Пројекат су заједнички реализовали Министарство трговине, туризма и телекомуникација, Министарство одбране и Јавно предузеће Скијалишта Србије. Вредност инвестиције је 570 милиона динара, а изградња је почела током лета 2018. године. Министарство Трговине је издвојило 100 милиона динара, док је остатак издвојен из редовног пословања ЈП "Скијалишта Србије". Поред планираних 309 паркинг места у самој гаражи, испред ће бити још 60 уређених места за паркирање, па ће цео комплекс моћи да прими до 369 возила.

Дневна цена паркирања у гаражи је 1.900 РСД, а сваки започети сат тарифирара се са 150 РСД. Месечна карта може да се купи по цени од 45.000 РСД.