Два пожара у Прибоју: Горели стан и породична кућа, срећом нема повређених

Novosti Online / А.Ровчанин

уторак, 25. 02. 2020. у 11:09

Два пожара у Прибоју: Горели стан и породична кућа, срећом нема повређених

Спречено ширење пожара – Фото: А. Ровчанин

На крову породичне куће у Мраморју код Прибоја избио је пожар у којем је изгорела кровна конструкција и део поткровља, а запалио се и стан на првом спрату зграде
Прибој - На крову породичне куће фамилија Бекоња и Ранитовић, у Мраморју крај Прибоја, избио је пожар у којем је изгорела кровна конструкција и део поткровља. Други пожар, у граду на Лиму, десио се у улици Бранка Радичевића где је горео стан Ибра Црнчевића на првом спрату стамбене зграде.

Правовременом интервенцијом ватрогасаца оба пожара, у којима није било повређених, брзо су угашена. Према незваничним сазнањима, пожаре у стану и кући новије градње, изазвале су неисправне електричне инсталације.


Ибро Црнчевић, каже да у је био ван стана када је пожар избио те да су ватрогасци угасили ватру пре него што се он вратио.


- Био сам у Касидолу када су јавили да мој стан гори. Док сам стигао у град ватрогасци су већ завршили са гашењем. Изгорела је комплетна унутрашњост а телевизор је био скроз истопљен. Комисија из Пријепоља и Прибоја, која је обавила увиђај обавестила ме је да сумња да је пожар избио због квара на телевизору – каже Ибро.


У насељу Мраморје, ватра је прогутала кровну конструкцију куће вишечланих породица Бекоња и Ранитовић, а брзом интервенцијом ватрогасаца спречено је ширење пожаза на суседне објекте. По мишељњу једног од станара куће, узрок пожара највероватније је неисправна струјна инсталација.


- У кући живи четворо малолетне деце, хвала богу да нико није повређен и да смо сви живи и здрави. Хвала комшијама и ватрогасцима који су одмах притекли и угасили пожар, а штета се да надокнадити – каже Недељко Бекоња, један од укућана.


Прочитајте још: ПОЖАР У ПРИБОЈУ: Ватра прогутала два стана


Тачан узрок пожара, у оба случаја, утврдиће надлежни органи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације