Ужас у Крушевцу: Жена била МРТВА ГОДИНАМА, комшије је нису виделе ТРИ (ФОТО)

Novosti Online/ С.БАБОВИЋ

недеља, 23. 02. 2020. у 10:28

Ужас у Крушевцу: Жена била МРТВА ГОДИНАМА, комшије је нису виделе ТРИ (ФОТО)

Фото: С. Бабовић

Тело М.Л (44) било у скоро распаднутом стању, а комшије причају да је нису видели скоро три године

ТЕЛО М. Л. (44) из Крушевца нађено је у њеном стану у насељу Владо Јурић на периферији града, сазнају "Новости". Ужасан призор затекла је полиција када је ушла у дом несрећне жене у Липљанској улици број 52, тело је било у скоро распаднутом стању. Комшије незванично коментаришу да је нису видели близу три године, и у овом тренутку не може да се претпостави колико је заиста дуго лежала мртва.

Очекује се да више информација буде познато након дефинитивног извештаја са обдукције, која је рађена у суботу. Према незваничним информацијама, нестанак жене, која је живела веома повучено, пријављен је пре више од годину и по дана, а тело је нађено 21. фебруара, када су се станари пожалили на непријатан мирис.

Прочитајте још: Ко је подизао пензију, зашто се није осећао смрад из стана и како то да нису долазили извршитељи због неплаћених рачуна? Смрт старца који је пет година лежао мртав све мистериознија

- Она је чистила једно време зграду, где је живела сама, није се много дружила са људима, углавном је живела повучено - износи незванично извор "Новости". - Станари су се пожалили на непријатан мирис из стана где је живела и позвали полицију крајем прошле недеље, а дошло је, наводно, и до мање поплаве када је пукла цев. У стану је нађено тело, безмало мумифицирано. Било је страшно, изнета је у џаку.

У Вишем јавном тужилаштву потврђено је за "Новости" да први резултати обдукције указују на то да сумњивих околности око смрти нема. Жена ће бити сахрањена у понедељак на Новом гробљу у Крушевцу


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Lela

23.02.2020. 11:40

Racuni za komunalije stizu redovno, zena njenih godina koja zivi sama mora biti zaposlena ili imati staraoca ako je bolesna sto znaci neko je morao znati da nesto nije u redu ili firma gde radi ili banka ili komunalna preduzeca koja traze svoja potrazivanja preko suda ili staratelj.

Anja

23.02.2020. 12:43

Nestanak žene prijavljen pre vise od godinu i po dana, iz stana dopirao neprijatan miris, a čekalo se sve do sada da se nesto uradi???