МАЈКА девојчице Марије Јовановић (14), која се водила као нестала, а за коју је МУП раније данас потврдио да је пронађена, јавила се нашој редакцији и навела да ћерку још није видела.


- Ја своју ћерку нисам видела откад је нестала 9. фебруара. Претпостављам да је са својим дечком, Мартином Тошковићем (16) који је из села Доња Мачина - каже Маријина мајка, Наташа Пауновић.


Како даље тврди, мајка девојчице, полиција сада трага за њих двоје, јер се и Мартину изгубио сваки траг.


- Синоћ сам ишла пешака од Бублице до Доње Мачине, код његових родитеља, јер сумњам да они крију девојчицу. Међутим, они су ме напали и отерали. Очајна сам, јер не знам ништа о свом детету - рекла је девојчицина мајка.


Прочитајте и: Srećan kraj potrage: PRONAĐENA Marija Jovanović iz Prokuplja, evo gde je bila


Наташа наводи да њена ћерка није понела новац са собом, и да нема шта да једе, као и да сматра да их неко храни или да краду.


Како је за "Новости" рекла, не зна зашто је полиција објавила да је Марија пронађена кад, како она тврди, девојчице и даље нема код куће.


- Полиција је обећала да ће је пронаћи - односно лоцирати преко мобилног телефона који је понела са собом - прича очајна мајка и додаје:


- Супруг и ја смо бранили њихову љубав, јер је премлада за везу, а и Мартин је из ромске породице, није ишао у школу, и није нам се допао.