У Омладинској улици у Врању, одиграла се права драма 2. јануара, када је полиција по пријави дошла, јер је забринути рођак јавио из Београда да му се тетка С. С. (75) која живи сама у кући не јавља данима.

Полиција је дошла до куће и након разговора са комшијама схватили су да нико није видео жену данима. Када су покушали да уђу у кућу лавеж десетак агресивних паса, који се луо из куће, их је спречио у томе.
Како су нам комшије рекле, ту је раније било 20ак паса.

У врањској Полицији
"Новостима" је потврђено да су полицајци у помоћ позвали Ватрогасно спасилачку екипу, као и лекаре Хитне помоћи јер су чули глас старице из куће.

Прочитајте још - Ужас у Новом Пазару: Домаћин је чуо лавеж паса, истрчао је из куће, затекао је страшан призор у свом тору (УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО)

- Сви су брзо изашли на терен. Ушли смо некако у приземни део куће и призор који смо затекли све нас је забринуо. Пси су агресивно лајали а старица је лежала поред кревета у јако лошем здравственом стању – прича један од људи који су учествовали у овој необичној акцији.

На срећу брза реакција полиције, ватрогасаца и лекара Хитне помоћи, довела је до тога да жена буде брзо медицински збринута и сада се осећа добро.

Са друге стране, занимљиво је да је упркос лошем здравственом стању, док су је изводили из куће инсистирала да се пси не пуштају на улицу и да их она чува у кући.

Како сазнајемо, кућа се налази у непосредној близини једне основне школе.

Полиција је случај пријавила Основном јавном тужилаштву, које се изјаснило да нема елемената кривичног дела. Случајем ће се даље бавити Комунална инспекција и зоо инспектори.