Председник Привременог органа општине Косовска Митровица, Александар Спирић, уручио је данас кључеве стана Милки Зарковић, самохраној мајци троје деце која је живела у изнајмљеној кући.

Спирић је истакао да је брига за сваког грађанина оно што је приоритет њега лично и читаве општине и да ће се трудити да се оваквим породицама увек помогне.

"Сазнавши да је Милка самохрана мајка и да живи у јако тешким условима и без решеног стамбеног питања, ми смо у сусрет божићним празницима пронашли могућност и обезбедили стамбену јединицу за ову породицу која то заиста заслужује и покушали да у једном сегменту побољшамо услове за живот ове породице", казао је он, преноси Косово Онлајн.

"На овоме се нећемо зауставити, покушаћемо да помогнемо и другима који имају сличне проблеме уз помоћ центра за социјални рад и наше државе Србије и њених институција“, поручио је Спирић.

Лука, Николина и Илија ће Божић дочекати у свом дому, а њихова мајка Милка захвалила се председнику привременог органа на овој помоћи.

"Кад човек има свој кров на главом, лакше функционише и једино што могу да кажем је хвала привременом органу општине Косовска Митровица и центру за социјални рад", каже Милка Зарковић.