Дочек у НовомСаду: У Нову годину уз Бајагу и Орхана

С. БАЈИЋ

30. 12. 2019. у 06:44

Дочек у НовомСаду: У Нову годину уз Бајагу и Орхана

Фото Д. Дозет

Највећи број Новосађана испратиће 2019. и дочекати 2020. на централном градском тргу. Најлуђа ноћ у хотелима, ресторанима и клубовима од 1.000 до чак 10.000 динара
НАЈВИШЕ Новосађана и њихових гостију испратиће стару и дочекати нову годину на Тргу слободе, уз сјајан музички програм. За незабораван провод побринуће се млади београдски састав "Артан Лили", као увертира Бајаги и "Инструкторима" за сам дочек нове године и час после поноћи уз Махмута Орхана, планетарно популарног ди-џеја из Турске.
На централном градском тргу, традиционално је весела празнична атмосфера и одлична журка за музику и ђускање, размена добрих вибрација и позитивне енергије коју у ритму прави две-три десетине хиљада расположених, углавном младих људи.

Такође, велики број житеља Српске Атине определио се за дочек у неком од хотела, ресторана или клубова, а све су популарније журке на салашима, чардама и сплавовима, уз богату трпезу и, наравно, одличан музички програм. Такође, ту је и "стари" добри дочек пред телевизором са комшијама и кумовима уз домаће шпеције на столу.

Тако ће у хотелу "Нови Сад" за најлуђу ноћ свирати чувени тамбураши "Романса" уз хитмејкера, певача Ђорђа Чавића, док ће у кафе-ресторану "Беза" крај "Штранда" наступити тамбурашки оркестар "Фантаст" и гитариста Гавана, а у ресторану "Паша" у Дунавском парку, крај "Ледене шуме", такође тамбурашки оркестри док ће у ресторану "Кубо" на Сунчаном кеју љубитеље латино звука забављати оркестар Александра Дујина...

У бројним пабовима у Улици Лазе Телечког наступаће ди-џејеви и неколико бендова, Дом културе резервисан је за љубитеље денса уз ди-џеја Дашонија, као и на броду "Цепелин" где ће у дневној варијанти наступити бенд "Амајлија" са певачем Чомбетом. У хотелу "Шератон" новогодишња ноћ протећи ће уз вокал Ане Кокић, у хотелу "Президент" уз "Плеј бенд", у ресторану "Гими" певаће поп дива Тања Бањанин.

Цене дочека су од 1.000 динара, уз конзумацију, па чак и до 10.000 динара у неким од ексклузивнијих ресторана и клубова. У просеку, провод за најлуђу ноћ коштаће у таквој варијанти од 2.000 - 3.000 до 5.000 - 6.000 динара по особи, а у њу су урачунато храна и пиће и, наравно, богат забавни и музички програм. Занимљиво је да поједини угоститељи нуде и посебан, посни мени за госте.

ЖУРКЕ, КЛИЗАЛИШТЕ...

НОВИ Сад је веома занимљива и привлачна дестинација када се прославља Нова година, а томе доприносе посебне, дневне журке које се одржавају по кафићима и ресторанима током целог дана широм града. Извесно је да ће за најмлађе центар дешавања бити зимски забавни парк "Ледена шума", у Дунавском парку, где су занимљиве анимације и забавни садржаји, као и оригинално клизалиште.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације