У Ректорату Универзитета у Новом Саду уручене награде најуспешнијим академцима: Достојни Ђинђићевог дела

З. ГРУМИЋ

26. 12. 2019. у 22:22

У Ректорату Универзитета у Новом Саду уручене награде најуспешнијим академцима: Достојни Ђинђићевог дела

Лауреати са проректором др Сањом Подунавац Кузмановић Фото Н. Карлић

Најбољи студент - Желимир Тришић којем је просек оцена "десетка"

ПОКРАЈИНСКИ секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић је у згради Ректората уручио овогодишње награде под именом "Др Зоран Ђинђић", те признања најбољим студентима Универзитета у Новом Саду.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ВЕЉКО НАЈБОЉИ НАУЧНИК, МИЉАНА НАЈУСПЕШНИЈИ СТУДЕНТ: Признање „др Зоран Ђинђић“ додељено најбољим студентима

Прва међу младим научницима-истраживачима је сарадник на Природно-математичком факултету др Снежана Паповић, која је значајно допринела унапређењу безбедности литијум-јонских батерија чија је примена све већа, посебно у бежичним комуникацијама.

Друга награда је припала доценту Технолошког факултета др Бранимиру Павлићу, а трећа асистенту на Медицинском факултету др Небојши Павловићу.

Награду под именом "Др Зоран Ђинђић", за најбољи дипломски, мастер или магистарски рад из филозофских и социолошких наука је ове године заслужио Александар Остојић са Филозофског факултета.

За најбољег студента Универзитета у Новом Саду током академске 2018/19. године је проглашен Желимир Тришић који је на Факлултету техничких наука дипломирао са просеком оцена 10, а први пут су уручене и награде студентима генерације у појединим наставно-научним областима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације