Швеђани закупљују пословни простор у Параћину од 3.000 м2

Танјуг

14. 12. 2019. у 23:13

Швеђани закупљују пословни простор у Параћину од 3.000 м2

Depositphotos

Шведска компанија "Римастер", произвођач електричних система, кабловских сетова за специјална возила и тешке грађевинске машине, закупљује пословно производни простор у Параћину, са намером да у њему запосли 1.000 радника
Шведска компанија "Римастер", произвођач електричних система, кабловских сетова за специјална возила и тешке грађевинске машине, закупљује пословно производни простор у Параћину, са намером да у њему запосли 1.000 радника.

Уговор о закупу, потписаће у понедељак, 16.децембра у Параћину, председник општине Саша Пауновић и директор "Римастера" Томас Сталнерт, саопштила је Служба за односе са јавношћу Скупштине општине Параћин.

Реч је о објекту површине 3.000 квадратних метара у Индустријској зони "Змич", коју гради општина, а "Римастер" је једина фирма која се јавила на оглас Скупштине општине о закупу објекта на седам година, по тржишној вредности, речено је данас Танјугу у Општинској управи Параћина.

Изградња објекта коштаће више од 250 милиона динара, гради га предузеће "Градинг" а треба бити завршен у мају идуће године.

"Римастер" је у Параћину, започео производњу прошле године у изнајмљеном простору, са 40 радника, "сада их је око стотину", а план је "да у будућности у новом објекту, запосли 1.000 радника", кажу у Општинској управи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације