Студенти остали без диплома због штрајка у “Пошти”

Танјуг

10. 12. 2019. у 14:47

Студенти остали без диплома због штрајка у “Пошти”

Фото: Танјуг

Декан Факултета педагошких наука у Јагодини проф. др Виолета Јовановић рекла да дипломе још нису стигле
Због штрајка запослених у ЈП "Пошта" дипломе неће 13. децембра, на Дан факултета, бити уручене за око стотину дипломираних учитеља и васпитача Факултета педагошких наука у Јагодини, изјавила је данас декан факултета проф. др Виолета Јовановић.

Јовановић је за Танјуг појаснила да су дипломе из "Привредног прегледа" Београд послате на факултет, али још нису стигле и не зна се када ће.

Прочитајте још: Ништа од договора: Запослени у “Пошти” одбили понуду, настављају штрајк

На сајту факултета под, назнаком "важно обавештење" пише:

"Термин за свечану доделу диплома одлаже се, због штрајка радника поште. Нови термин биће накнадно објављен на сајту".

Годинама, на Дан факлутета, ова високошколска установа, уз бројне свечаности, уприличи и свечану доделу диплома дипломираним студентима тог факултета.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Небојша

10.12.2019. 18:36

Моја фирма има уговор са пост-експресом, тако да ми је због штрајка остала роба у њиховом магацину. Остале брзе поште немају капацитет да покрију све, сад су презаузети због штрајка Поште. Купци ми чекају, остајем полако и без робе... Буквално су ми угрозили посао јер не поштују ни минимум процеса рада.

Vinko

11.12.2019. 08:26

Bravo postari, ovako se treba izboriti za svoja prava, samo nastavite tako i ostacete bez posla (zasluzeno) narod vas hrani a vi upravo njima stetite.

bager

11.12.2019. 18:34

@Vinko - Nema problema ti i tebi slicni ce zauzeti nasa radna mesta i nase plate ,,paa uzivajte,,ogli su iz Pedagoske sami otici po diplome,,,,nego naucili sve na servirano ,gotovani