НОВОСАДСКА полиција ће у редовном поднети кривичну пријаву против малоетника из Темерина осумњиченог за крађу. Он се сумњичи да је у суботу, око четири сата ујутру, из пекаре у центру Темерина, украо кутију са новцем који су грађани остављали у хуманитарне сврхе, како би се помогло онима којима је потребна помоћ.

Део украденог новца је пронађен код осумњиченог седамнаестогодишњака и враћен је Хуманитарној организацији „Дете Темерина“, које је организовало акцију прикупљања помоћи.

Прочитајте још - Понављали су пљачка, а ја изађите напоље! Драматична исповест радника који је голорук успео да одбрани кладионицу од наоружаних пљачкаша! (ВИДЕО)

Према незваничним сазнањима, у кутији се налазило око 10.000 динара, које су грађани Темерина, остављали у стакленој кутији у пекари. Седамнаестогодишњак је потрошио половину те суме, а остатак је нађен код њега и враћен Хуманитарном удружењу.

Милан Пађан, председник организације „Дете Темерина“, захваљује полицији у Темерину на брзој реакцији и проналаску особе која је отуђила донаторску кутију са новцем намењеним за социјално угрожену и болесну децу у општини Темерин.