АУТОБИОГРАФСКИ роман "У рингу са животом" из Новог Сада, десетоструки првак света у кик-боксу, промовисао је у Београду на необичан начин. Поред књига стајала је шаховска табла, а свако ко је успео да га победи у овој древној игри на 64 поља, добио је бесплатан примерак романа.

Славни Новосађанин је на овај начин показао да није само шампион у рингу, већ и врстан аутор романа и изузетан шахиста.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Прослављени кик боксер Ненад Пагонис славио у ТЛЗП: Награда Новаковој фондацији

- Било ми је драго да промовишем књигу и играм шах - казао је Пагонис, емотивно везан за ову игру. - Отац ме је научио финесама шаха и као клинац сам обожавао то време проведено са њим. Дешавало се да добијем и по неколико партија заредом против искусних играча, који су свакодневно у доколици играли шах на клупама између зграда на Старој Детелинари у Новом Саду где сам провео већи део детињства.

Пагонисова књига је претходно промовисана у Нишу, где су му велико изненађење приредили дугогодишњи тренер Срђан Радуловић и кик-боксер Новак Радуловић. Више од 50 младих бораца, полазника кик-бокс клуба, окупило се да поздрави Ненада.

- Срђан Радуловић је човек захваљујући коме су настале неке од најлепших страница моје књиге и уз чије савете сам постајао бољи борац и освајао многобројне медаље и признања - казао је Пагонис.


РЕПРИЗА

КЊИГА "У рингу са животом" изазвала је велико интересовање међу Пагонисовим суграђанима, па је синоћ у Новом Саду организована још једна промоција.