Потписивање уговора за изградњу “Моравског коридора“ велики је дан и за Србију и за Врњачку Бању. Први српски аутопут са истока на запад и са запада на исток, становницима Рашког, Расинског и Моравичког округа, али и целокупном региону, обезбедиће не само брзу комуникацију, већ и нове инвестиције, нова радна места, и свакако бољу и извеснију будућност.

Ово је у четвртак за медије изјавио Бобан Ђуровић, председник општине Врњачка Бања. Захваљујући се Председнику Србије Александру Вучићу, Влади Србије и ресорним министрима који су несебично подржали овакав подухват, Ђуровић је овом приликом истакао и да изградња „Моравског коридора“ за Врњачку Бању значи много пре свега у развоју туризма, у отварању туристичког тржита новим гостима, као и бржу везу са Београдом, Нишом и Новим Садом, али и са другим европским дестинацијама.

Прочитајте још - Моравски коридор са 10 излаза

- Само оваквом градитељском политиком развијамо Србију и нашу Врњачку Бању и тако стајемо раме уз раме са развијеним европским државама, а нашим грађанима обезбеђујемо бољу будућност, нова радна места, као и нове инвестиције у производњу, пољопривреду и туризам као највећи потенцијал Србије – нагласио је Ђуровић. - Радујемо се потписивању уговора за изградњу “Моравског коридора” и даћемо све од себе да помогнемо да се овај пројекат од судбоносног значаја за Врњачку Бању реализује.