НОВОСАДСКА полиција је идентификовала и привела мушкарца за кога се сумња да је на снимку објављеном на друштвеним мрежама како на улици шамара девојку.

Приведен је, како незванично сазнајемо, 28-годишњи младић чији идентитет засада није познат. Он се сумњичи да је 21. новембра у Булевару патријарха Павла у Новом Саду шамарао девојку, а то су забележиле и камере. Насилнику је, како сазнајемо, изречена хитна мера забрана приласки жртви насиља.

Иако случај ниjе био пријављен полицији, оперативци су га идентификовали и пронашли и привели. О овом случају насиља обавештено је и надлежно тужилаштво оје треба да одлучи о квалификацији овог дела.

Подсећамо, на друштвеним мрежама пре два дана је освануо снимак на којем се види како виднои нервозан мушкарац прилази жени и удара јој шамар. Још се види да несрећна жена иде уназад и да рукама покушава да се заштити.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Црквењак шест година силовао псе, а сада ради у Европском парламенту: Иванишевић не долази на суђење јер "има депресију и ПТСП"

Он је у једном тренутку ошамарио, после чега се она затетурала удесно. Обоје остају на месту, мушкарац видно нервозан, а жена са шакама преко лица. Око њих није било других људи, односно пролазници, а снимак се нагло прекида, па је остало непознато шта се даље дешавало.