МУШКАРАЦ стар 37 година, покушао је у Новом Саду преподневним сатима да се баци под аутобус. Он је на углу Булевара ослобођења и Улице Новосадског сајма, у уторак нешто пре 10 сати, искочио пред градски аутобус који саобраћа на линији број 14. Видевши шта се дешава испред њега, возач је ипак успео да закочи, а том приликом је повређена једна путница. Непознати мушкарац, за кога се верује да је имао суицидне намере, после тога је одатле побегао.


Према речима др Иване Рамовић, портпаролке Службе хитне помоћи, њихова медицинска екипа је интервенисала на поменутој адреси, а позвао их је возач аутобуса.


- Жена старости 76 година, која је била путница у аутобусу је лакше повређена и превезена је у Ургентни центар на даљу дијагностику – казала је др Рамовић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Самоубиство у Београду: Човек се упуцао на Звездари

Исти мушкарац је, како сазнајемо, нешто касније уочен на углу Булевара краља Петра Првог и Булевара ослобођења, али засада нема информација да ли је поново покушао да скочи под аутобус. И ту је поново интервенисала Служба хитне помоћи, која је по речима др Рамовић, прегледала мушкарца, који није имао никаквих повреда, а затим је колима Хитне помоћи превежен на Клинику за психијатрију.