Лесковац - На старом ауто-путу, код некадашњег мотела „Атина“, догодила се саобраћајна незгода у којој је повређен педесетшестогодишњи Лесковчанин. Њему је указана помоћ у Ургентном центру лесковачке Опште болнице и, према проценама лекара, није животно угрожен.


До незгоде је дошло у недељу око поднева када је овај возач изгубио контролу над својим аутомобилом и ударио у метални стуб поред пута.


- Пацијент је примљен са преломом ноге и грудног коша, али је у добром општем стању и није животно угрожен. Скенер је показао да нема повреде главе. Свестан је и комуницира са особљем. Радићемо и додатну дијагностику, јер је реч о политрауми, па ће од тога да зависи хоће ли лечење бити настављено у нашој болници или ће пацијент бити транспортован у нишки Клинички центар – казао је за „Новости“ др Небојша Димитријевић, директор Опште болнице у Лесковцу.


Прочитајте још: Стравична саобраћајна несрећа код Гаџиног Хана: Слетела са пута, на месту остала мртва


Повређени човек је био за воланом путничког возила „опел кадет“, а узрок незгоде утврдиће полиција која је обавила увиђај на лицу места. Незванично сазнајемо да се аутомобил кретао из правца Врања ка Лесковцу, да је изненада прешао на другу страну пута и ударио у стуб крај коловоза. Од силине ударца смрскана је цела предња страна возила.