Потрага код Чачка: Старица нестала из приватног дома за стара лица

В. И.

06. 11. 2019. у 14:10

Потрага код Чачка: Старица нестала из приватног дома за стара лица

Фото: В. И.

О њеном нестанку одмах је обавештена њена породица
ИЗ приватног Дома за стара лица у селу Вранићи код Чачка нестала је старица Милева Петровић (75), а последњи је у Дому виђена у недељу поподне.

О њеном нестанку одмах је обавештена њена породица, а након индивидуалне потраге која није дала резултате, јуче је почела организована потрага за старицом. Како би жену пронашли ангажоване су Јединице цивилне заштите и припадници полиције, који су заједно са мештанима овог и околних села “чешљали” велико подручје.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -Радослава је Драгомиру забила нож у срце због порука које је слао њеној ћерки, а онда су лекари извели чудесан захват

- Задњи пут је виђена у Милићевцима, тако да ћемо прво ту претражити, а затим и околна села Горња Горевница и Вранићи. На терену је 15 припадника Цивилне заштите и полиције, а биће укључени и пси трагачи - рекао је Братислав Зечевић, шеф Јединица цивилне заштите у Чачку.

Отежавајућа околност јесте то што је старица дементна особа, и слабо се сналази у простору. У Дому за старе у Вранићима смештена је три године.

Породица и познаници старице негодују и питају се како је могуће да су “запослени у Доу могли да дементну старицу оставе без надзора и пусте је да лагани ишета из Дома и оде у непознатом правцу”.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације