Они који мисле да су џентлемни изумрла врста, још увек нису чули за Владету Јеремића (61) из Шапца.

Наиме, овај Шапчанин једном седмично, без икаквог повода, својој супрузи Јелици на посао однесе букет цвећа. Он каже како на овај начин жели да јој улепша дан, али како каже после овог геста никако не би желео да се нађе у кожи мужева када колегинице његове супруге се врате с посла.

- Данас је велики понедељак, нека нова радост моју драгу чека – написао је Владета испод фотографије коју је објавио на друштвеним мрежама.

Сведоци његове пажње су многи Шапчани који га бар једном недељно виде како иде градским улицама са букетом који носи својој супрузи као изненађење.

Његова Јелица ради као психолог у једној шабачкој основној школи. Када стигне, позове је да сиђе, али никада јој не каже да за њу има и изненађење.

Прочитајте још - Девојку пресрела група бајкера, због натписа на мајицама је могла само да каже "Да" (ФОТО)

- Најчешће јој поклањам цвеће, али то може бити и неки други поклон – прича Владета ком је и овог пута изненађење пошло за руком.

Фејсбук

Ипак, у складу са тренутним осећањем бира и цвеће за своју драгу.

- Ми смо почели да се забављамо 27. маја. Од тада па до данас моја супруга сваког 27. у месецу добија цвеће, слаткише или адекватан поклон – прича Владета који изненађење припрема и за своје пријатељице и пријатеље, изјавио је он за Блиц.


Приватна архива

Владета и његова пажња коју свакодневно показује и исказује својој дугогодишњој супрузи прави је пример да и у ова сулуда времена постоји права љубав.