Један од дечака, кога је М. Р. из Бора ишамарала у ходнику стамбене зграде, је син Миленка Бајића, свештеника у Српској православној цркви, који службује у овдашњем храму Светог Ђорђа.

- Предуго сам ћутао, више нећу – каже отац Миленко. - Предуго моје дете трпи. Више неће. Тог 16. јуна ове године мог сина и његовог друга напала је председница зграде у коју су деца ушла како би позвали свог друга из разреда, а који живи у тој згради, да изађе да се игра.

Свештеник Миленко каже да његов син не носи мобилни телефон, као и да су деца промашила спрат.

- Када су наново изашли из лифта М. Р. их је физички напала – наводи отац Миленко. - Деца нису правила неред по згради, о чему постоје сведоци.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Искалила бес на деци (10) и уопште се не каје: Жена из Бора снимљена како шамара залутале дечаке (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Он каже да је М. Р. већ након три дана била на литургији поводом сусрета моје генерације из Богословије и, иако је знала чије је дете ударила, није показала жељу да се извини.

- Ја тада нисам знао да је она напасник – додаје свештеник. - Снимак сам добио 9.7.2019. али нисам смео да га објављујем све док се не заврши процес.

Отац Миленко каже да га је М. Р. срела месец дана након инцидента, да му се унела у лице и назвала му Бога, али и, истиче, да му је Господ дао смирења и трпљења.

- Сада сам сазнао ’’цену’’ батињања туђе деце – 20 хиљада динара – у државну касу – завршава свештеник.