Била је ведра, несвакидашња, живот је био пред њом: Мурал за Виолету (19) коју је брутално убио бивши момак (ФОТО/ВИДЕО)

А. Д.

21. 10. 2019. у 12:02

Била је ведра, несвакидашња, живот је био пред њом: Мурал за Виолету (19) коју је брутално убио бивши момак (ФОТО/ВИДЕО)

Фото А. Делић

Убиство се догодило у породичној кући Јосића у Баталагама, а мотив је била свађа двоје младих и одбијање девојке да се помири

У знак солидарности са породицом убијене Виолете Јосић (19), млади из њеног села Баталаге код Коцељеве, организовали су постављање мурала са ликом несрећне девојке. Такође, у њену част одиграна је и утакмица на фудбалском терену сеског ФК "Борац".

Да подсетимо, Виолету је пре недељу дана, са више убода ножем усмртио њен бивши момак Душан Петронијевић (33). Убиство се догодило у породичној кући Јосића у Баталагама, а мотив је била свађа двоје младих и одбијање девојке да се помири.

Прочитајте још - Скрхани отац убијене Виолете: Ићи ћу и до Бога, само да га казне. Да сам знао, не бих га пустио у кућу

- Познавао сам Виолету од малих ногу и била ми је као сестра. Била је ведра, несвакидашња и необично добра девојка. Тек је почела да ради. Живот је био пред њом, али ето шта се догодило - каже Небојша Томић, један од организатора скупа у Баталагама.

Фото А. Делић

Откривању мурала у центру Балатала присуствовали су бројни рођаци и пријатељи Виолете Јосић, а мурал су симболично открили њени родитељи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације