Зрењанинац помера границе ветеринарске хирургије: Лечи љубимце и теши власнике

Богољуб Грујић

20. 10. 2019. у 08:52

Зрењанинац помера границе ветеринарске хирургије: Лечи љубимце и теши власнике

р Еуген Муц/Фото Б. Грујић

Др Еуген Муц из Зрењанина помера границе савремене ветеринарске хирургије, Обави преко 1.300 операција годишње

ВЕТЕРИНАР из Зрењанина, специјалиста ветеринарске хирургије, др Еуген Муц, стекао је углед и ван граница земље. Озбиљно, одговорно и стручно, у својој амбуланти, сигурним хируршким захватима решава све проблеме паса, мачака и осталих кућних љубимаца.

БЕОГРАДСКИ ђак, са специјализацијом стеченом у Темишвару, радно искуство стицао је у Румунији, Бугарској, Швајцарској, Аустрији, Финској, Француској, као члан међународних хируршких тимова, а обави преко 1.300 операција годишње.е.

- Протутњале су две деценије, колико сам већ свакодневно на терену - каже, за "Новости", др Еуген Муц, напомињући да му је част што од 2005. лечи животиње у азилима светски познате хуманитарне организације Монике Брукнер из Швајцарске.

ОСИМ честих европских путешествија са хируршким скалпелом, као неизбежним прибором за рад, осим свог родног града, често је у Бечеју, Ђурђеву и осталим местима широм Војводине, где успешним хируршким интервенцијама помаже животињама.

ПРОЧИТАЈТЕ И: KAD VAM KOMŠIJA ZAGORČA ŽIVOT: Zbog jednog čoveka "plivaju" u fekalijama, niko mu ne može ništa

- Свакодневно сам на точковима, како бих обавио све договорено, често не бирам да ли је дан или ноћ, на пут крећем одмах - каже др Муц.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације