Спрема се тужба после сукоба око МХЕ: Знам ко ме је тукао каменицом по глави

В. Ћ.

уторак, 15. 10. 2019. у 12:53

Спрема се тужба после сукоба око МХЕ: Знам ко ме је тукао каменицом по глави

Повређени Драган Голубовић Фото: В. Ћирић

Један од повређених житеља пиротског села Топли До Драган Голубовић је после седам дана изашао из Болнице где су му констатоване повреде по глави

ПЕТОРИЦА житеља пиротског села Топли До, који су се недавно са осталим мештанима у овом селу сукобили са приватним обезбеђењем на изградњи МХЕ, напустило је пиротску Болници у којој су били збринути.

Прочитајте још: После батина одустао од МХЕ: Инвеститор каже да више неће крочити у Пирот

Један од повређених Драган Голубовић је после седам дана изашао из Болнице где су му констатоване повреде по глави, које су последица ударца тврдим и оштрим предметом. Међу оника који су изашли из болнице су и Саша Милошевић и Миодраг Јовановић.

- Задобио сам повреде каменицом којом ме је тукао један припадник обезбеђења. Лекари су ме врхунски збринули, али још увек осећам вртоглавицу и имам учестало повраћање. Знам ко ме је тукао каменицом по глави и вероватно ћу против њега и онога ко га је ангажовао и поднети и приватну тужбу. Идем назад у село, како би са осталим мештанима наставили да дежурамо и спречимо подизање МХЕ- рекао је Голубовић нашем листу.

Он је иначе инвалидски пензионер. Према речима Зорана Стојановића, приликом сукоба са приватним обезбеђењем Драгана Јосића, повређено је десетак мештана и то углавном каменицама и летвама. Сукоб је избио пре осам дана, када је приватно обезбеђење, бибер спрејом напало мештане Топлог дола, који ни случајно не дозвољавају изградњу МХЕ. Повређених је било и међу обезбеђењем.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације