ГРАДОНАЧЕЛНИК Пирота Владан Васић и менаџер корпоративних комуникација Лидла Мартина Петровић, отворили су продавницу овог трговинског ланца у Пироту. Пре отварања заказаног у 8.00 часова, пар стотина највреднијих Пироћанаца, који су међу првима желели да пазаре у познатом трговинском ланцу, формирали су ред, али је већи прилив купаца успедио одмах након званичног отварања објекта у коме ће купцима бити на располагању преко 1.500 артикала.


- Дан Лидла је 11. октобар и ово је практично рођенданска недеља која је повод да наставимо са отварањем нових продавница. Циљ је да производи са најбољим односом квалуиета и цена буду досптупни нашим потрошачима. У Пироту смо наишли на топлуз добродошлици на чему смо захвални грађанима и надамо се да ћемоло као у другим градовима придобити њихово поверење-казала је мартина Петровић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Нови "Лидл" се отвара 10. октобра


Радује нас што са Лидлом у Пирот стиже квалитетна понуда и већа конкуренција. Грађанима ће бити доступна већа снабдевеност и кавлитетна роба.Верујемо да ће Лидл бити добар као послодавац у погледу услова рада и напретка у каријери - рекао је Васић.


Отварању је претодио концерт хора дечјег ансамбла овдашњег Дома културе.


Фото: В.Ћирић

Фото: В.Ћирић