Нови Лидл се отвара 10. октобра

В. Ћ.

30. 09. 2019. у 15:52

Нови Лидл се отвара 10. октобра

Фото: В. Ћирић

Ланац дисконтних продавница отвара објекат и у Пироту. Савремена продавница налази се на левој обали Нишаве, у Улици Војводе Мишића
ЛАНАЦ дисконтних продавница "Лидл", 10. октобра отвара свој нови објекат и у Пироту. Савремена продавница налази се на левој обали Нишаве, у Улици Војводе Мишића.

Прочитајте још: У Пироту одржана манифестација "Спортски изазов"

Како саопштавају из ове познате компаније, ослушкујући захтеве потрошача "Лидл" се шири, а Пироћанци ће имати прилику да се увере у концепт паметне трговине коју омогућава "Лидл" Србија. Руководилац корпоративних комуникација Мартина Петровић, каже да "Лидл" продавнице, стандардизоване и модерног дизајна пружају прилику за јединствено искуство куповине и уштеду времена.

На отварању нове продавнице појавиће се дечји хор из Пирота, а штедљиве Пироћанце чекају многобројна изненађења, атрајктивне цене и акције које ће трајати. На полицама продавнице ће се наћи производи који се могу купити у идентичним објектима овог ланца широм света, као и производи домаћих добављача.

Уз прехрамбене производе, посетиоци и купци ће моћи да набаве јесењу колекцију одеће, кућне апарате, играчке, алат,кућни декор, опрему за баштованство и многе друге производе. Радно време продавнице је од 8 до 22 часа сваког дана у недељи.

Фото: ПромоПратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)