МИСТЕРИЈА НЕСТАЛОГ ДРАГОМИРА: У хотелу у Истанбулу потврдили да је боравио

Љ. П.

18. 09. 2019. у 14:00

МИСТЕРИЈА НЕСТАЛОГ ДРАГОМИРА: У хотелу у Истанбулу потврдили да је боравио

Драгомир Скенџић
Фото: Приватна архива

И даље се трага за Новосађанином Драгомиром Скенџићем (31), који је 4. августа отпутовао у Турску. Сестра се последњи пут са њим чула 31. августа
ПОТРАГА за Новосађанином Драгимиром Скенџићем (31) у Турској, где је 4. августа отпутовао на летовање, укључени су српски конзулат и амбасада у тој земљи, као и Министарство иностраних послова. Иако је његов број мобилног телефона после две недеље, од понедељка увече поново доступан, на позиве не одговара.

Скенџићева сестра каже да су надлежни из нашег конзулата у Истанбулу контактирали хотел у којем је одсео овај 31-годишњи Новосађанин.

- По ономе што су ме обавестили из нашег Министарства иностраних послова, у хотелу су им потврдили да је мој брат био смештен код њих - каже забринута Скенџићева сестра. - У хотелу су, међутим, казали да је био ту до 18. септембра, али мислим да је дошло до грешке у датуму, и да је заправо реч о прошлом месецу, односно 18. августу.

Верујући да ће се открити где се Драгомир налази, његова сестра даље каже да је Министарству спољних послова мејлом проследила његов број мобилног телефона, и да ће помоћу базних станица мобилне телефоније успети да га лоцирају.

Прочитајте још - НЕСТАО НОВОСАЂАНИН: Телефон од синоћ доступан, али се не јавља


- Не преостаје нам ништа друго, него да чекамо и надамо се да ће се јавити – не губи наду Скенџићева сестра. - Поред породице, у потрагу су се укључили и пријатељи, који ће покушати да обавесте и турску јавност о његовом нестанку.

Драгомир је у Турску отпутовао 4. августа и то туристички, али је, како каже његова сестра, имао жељу да у тој земљи и остане. Најпре је био у Истанбулу, а одатле је намеравао да одатле оде у мирнији град – Анталију. Последњи пут су преко телефона разговарали 31. августа, и тада јој је рекао хоће да купи аутобуску карту за Анталију. Од тада породица нема никакву информацију о њему.

АПЕЛ ПОРОДИЦЕ

ДРАГОМИР је висок 186 центиметара, мршав, има црну косу и зелене очи. Са собом је понео два кофера, тегет и црвене боје. Његова сестра у име породице моли да ако неко има било какву информацију да их обавести на бројеве телефона +381613063744 или +381603533818.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

dipl.agronom

18.09.2019. 15:02

Mislim,da je ovo dobra potka za neku seriju...naravno,ako ima sredstava za ovaj projekt...Serija o Borci,i pevacici...je malo zastarela...ali fala bogu ima suficita,te cemo je ugledati-virtuelno...