НЕСТАО НОВОСАЂАНИН: Телефон од синоћ доступан, али се не јавља

Љ. П.

уторак, 17. 09. 2019. у 12:55

НЕСТАО НОВОСАЂАНИН: Телефон од синоћ доступан, али се не јавља

Драгомир Скенџић Фото: Приватна архива

Драгомир Скенџић (31) је, према речима његове сестре, у Турску отпутовао 4. августа и то туристички, али је имао жељу да тамо и остане

НОВОСАЂАНИН Драгомир Скенџић (31), који је 4. августа отпутовао у Турску, нестао је, а породица се са њим последњи пут чула 31. августа. Од тада не могу да ступе у контакт са њим, нити им се он јављао.

Забринута сестра, каже да је његов број мобилног телефона данима био недоступан, али од понедељка увече је поново доступан, али не одговара на позиве.

Прочитајте још: ТУГА У КУЋИ ПОРОДИЦЕ АРМАЦКИ: Неутешни отац пошто је пронађено тело сина, мајка и брат гајили наду до последњег дана...

- Све смо ангажовали, обавестили смо конзулат и амасаду у Турској, а његов нестанак смо пријавили и Министарству спољних послова – каже Скенџићева сестра, додајући да им је речено да ће ангожавати и тамошњу полицију. - Сви га зовемо, али се никоме не јавља, не знамо шта да мислимо. Брине ме што се ни мени не јавља, јер смо врло блиски.

Скенџић је, према речима његове сестре, у Турску отпутовао 4. августа и то туристички, али је имао жељу да тамо и остане. Најпре је био у Истанбулу, а онда је намеравао да одатле оде у Анталију. Последњег дана августа су разговарали преко телефона и он јој је саопштио да хоже да купи аутобуску карту за Анталију. Од тада породица нема никакву информацију о њему.

Драгомир је висок 186 центиметара, мршав, црне косе и има зелене очи. Са собом је понео два кофера, тегет и црвене боје. Његова сестра у име породице моли да ако неко има било какву информацију да их обавести на бројеве телефона +381613063744, +381603533818.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Zoran

17.09.2019. 20:29

Niej on nestao, nego niko ne zna gde je. To su dve potpuno razlicite stvari.