У сарадњи с Фондацијом Њ.К.В. Принцезе Катарине, "Тојота Србија" донирала је возило за превоз пацијената на хемотерапију и хемодијализу из Чачка и околине.

Директор Опште болнице у Чачку, др Радослав Милошевић, приликом примопредаје возила истакао је значај донације којом је решен велики проблем пацијената којима је до сада лечење било веома отежано због недостатка возила за транспорт у тој здравственој установи.

Принцеза Катарина Карађорђевић захвалила се на доброј вољи и брзој реакцији компаније "Тојота Србија" и нагласила како је ова донација добар пример како заједнички напори могу да имају велики утицај.

- Захваљујем господину Лукицћу, директору компаније Тојота Србија, који је био вољан да помогне мојој Фондацији, захваљујући чему смо врло брзо реаговали и драго ми је што смо могли да испоручимо ову драгоцену донацију која ће се користити за превоз пацијената из Чачка и околине на хемотерапију и дијализу до болнице - рекла је Принцеза Катарина приликом примопредаје возила Општој болници у Чачку.

Возилом марке "тојота версо 2.2 Д-ЦАТ" превозиће се пацијенти Центра за хемодијализу и Онколошког диспанзера Опште болнице у Чачку.

-Као друштвено одговорна компанија чија је глобална иницијатива "Мобилност за све", са задовољством смо прихватили позив Принцезе Катарине Карађорђевић за донацију болници у Чачку. Изузетно ценимо напоре Фондације за помоћ нашим грађанима и надамо се да ћемо бити у прилици да помогнемо и у будућности истакао је директор Тојоте Србија, Роберт Лукић.