Горео зглобни аутобус код гараже градског саобраћајног предузећа (ФОТО)

Љ. П.

уторак, 20. 08. 2019. у 14:55

Горео зглобни аутобус код гараже градског саобраћајног предузећа (ФОТО)

Место несреће
Фотографије: Д. Дозет

НА зглобном аутобусу Градског саобраћајног предузећа „Нови Сад“, данас у преподневним сатима, дошло је до пожара, али срећом, нико није повређен, а ватрогасци су успели да угасе пламен
НА зглобном аутобусу Градског саобраћајног предузећа „Нови Сад“, данас у преподневним сатима, дошло је до пожара, али срећом, нико није повређен, а ватрогасци су успели да угасе пламен.

Аутобус, како сазнајемо у ГСП „Нови Сад“ није био на линији, односно није превозио путнике. Возило је било на путу за гаражу на Футошком путу, у чијој непосредној близини се догодио овај инцидент. Аутобус је одмах искључен из саобраћаја, а истрагом ће се утврдити због чега је дошло до пожара.

Прочитајте још - Изгорео аутобус код Плавог моста (ФОТО)

Ово је иначе, у последње време други случај пожара на аутобусима градског превозника у Новом Саду. У кругу овог предузећа 28. јула увече, потпуно су изгорела два соло аутобуса, и тада срећом, нико није био повређен.

Из ЈГСП „Нови Сад“ тада су саопштили да је захваљујући брзој интервенцији ватрогасаца и професионалној реакцији запослених, избегнута већа материјална штета.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације