Возач код Кањиже „ухваћен“ са 4,21 промила алкохола

Р.Ш.

уторак, 20. 08. 2019. у 11:45

Возач код Кањиже „ухваћен“ са 4,21 промила алкохола

Илустрација / Depositphotos

Возач „југа“ К. У. одмах је искључен из саобраћаја и одређено му је заджавање у полицији до 12 сати како би се отрезнио

Приликом контроле саобраћаја у околини Кањиже, Саобраћајна полиција Полицијске станице у том потиском градићу, у суботу увече забележила је несвакидашњи случај. Наиме, у насељу Ором зауставили су возача „јого корала 55“ К.У. (54), са подручја Суботице, код којег је приликом провере алкохолисаности апарат показао скоро невероватна 4, 21 промила алкохола у крви. Резултат тестирања изненадио је и искусне саобраћајце и све полицајце на овом подручју.


Возач „југа“ К. У. одмах је искључен из саобраћаја и одређено му је заджавање у полицији до 12 сати како би се отрезнио. Полиција је судији за прекршаје поднела захтев за покретање прекршајног поступка тако да возачу, највероватније, следи и висока новчана казна, али и казнени бодови, што ће га, сигурно, коштати одузимања возачке дозволе на известан период.


У Полицијској управи у Кикинди кажу да одавно нису имали овакав случај на свом подручју, да неко управља моторним возилом у оваквом стању, односно са овако великом количином алкохола у организму.


ПРОЧИТАЈТЕ И: Лекар из Кикинде који је живу пацијенткињу прогласио мртвом дао отказ


Због тога ће се овај случај код Кањиже, вероватно, друго препричавати.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Petar

20.08.2019. 12:41

Ma nije to ništa. Treba testirati političare koloko imaju krvi u alkoholu.Ovi prvi ubiju do 10 maksimum. Ovi drugi i ne broje

Nemanja Simović

20.08.2019. 14:54

Већ је позната ствар да је превелики стрес возити југа трезан. Више промила, већа сигурност.