СНИМАК СУРОВОСТИ ЗГРОЗИО СРБИЈУ: Везали пса за приколицу, кад је угинуо наставили да га вуку (ВИДЕО)

Novosti Online

22. 07. 2019. у 10:50

СНИМАК СУРОВОСТИ ЗГРОЗИО СРБИЈУ: Везали пса за приколицу, кад је угинуо наставили да га вуку (ВИДЕО)

Print screen

Леш пса привезан канапом за нерегистровано и нелегално превозно средство, и то за приколицу коју вуку коњи
МЕШТАНИН Сивца код Куле забележио је сцену у овом месту, а снимак исте обишао је и шокирао Србију. На снимку се, наиме, види како људи вуку везаног пса по путу. Пас је привезан канапом за нерегистровано и нелегално превозно средство, и то за приколицу коју вуку коњи.


Онај ко је направио снимак запретио је људима који су на овако суров начин поступили према животињи, али је пас, нажалост, угинуо током вожње.

Случај је пријављен надлежнима и поступак је у току.

(pink.rs)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (18)

Марко

22.07.2019. 11:32

@milos - На жалост, жива истина. Шта очекивати од државе где полицајци помажу криминалцима да убију човека? Једино решење устанак, демонтирање система, па од нуле, са нултом толеранцијом за претходне и овакве који су на жалост 50% српског 'народа'.

Глас разума

22.07.2019. 13:06

Овакве манијаке би требало живе везати омчом око врата за ватрогасна кола и вући заједно са 100+ празних лименки пива везаних за ноге брзином од 120 км на сат аутопутем кроз Београд од Бубањ Потока до Шимановаца и назад уз звук сирене и упаљена ротациона светла уз директан ТВ пренос. При дну екрана обавезно написати његово име, презиме, старост и сталну адресу. За праведну казну и опомену осталим протувама. Да се не понови.

Pravaistina

22.07.2019. 13:22

Pas je replika,tj veštački,napravljen u naučne svrhe, za potrebe eksperimenta ppd radnim nazivom "šta radiš bre!" Naime, u toku je naučno istraživanje na temu - "šta bi bilo kad bi bi se zbilo". Akteri eksperimenta su prerušeni glumci. To je prava istina,ne ložite se. Zar verujete da se tako nešto može desiti u modernoj srbiji?!

Kala Von Shwarzenegger

22.07.2019. 13:51

Neregistrovano vozilo na kojem se voze pripadnici povlascene grupacije kojima niko ne sme da trazi kartu za prevoz, a kada , ne daj boze, pocine neko zlodelo, ne objavljuje se potpuna informacija, da ne bi reagovale nevladine organizacije, kao i Kurta, Murta i Gargamel.

Opaki

22.07.2019. 14:11

@cole Ti si dokaz da ljudi nisu bitniji. Zivotinje su neiskvarene i neduzne, neke ljude treba ovako muciti

Glupan I Tupan

22.07.2019. 14:27

Ja, bih ovakve dao leviathanu da raspolažu sa njegovim životom sledećih godinu dana