ПОМОЗИМО МИЛАНУ ФИЛИПОВИЋУ: За операције фали још 60.000 долара

Д. Н.

недеља, 21. 07. 2019. у 18:40

ПОМОЗИМО МИЛАНУ ФИЛИПОВИЋУ: За операције фали још 60.000 долара
Милан је задобио тешку повреду мозга и десне ноге, а ситуацију отежава то, што нема здравствено осигурање у САД

ЗА лечење тешко повређеног Милана Филиповића из Пожаревца, који већ пет година живи у Америци, неопходно је обезбедити 100.000 долара. До сада су грађани у хуманитарној акцији донирали око 40.000, па је неопходно сакупити још 60.000.

Милан је повређен 12. јануара ове године, током скијања у Медисону, главном граду државе Висконсин, где се тренутно налази на лечењу, у UW Hospital. Он је задобио тешку повреду мозга и десне ноге, а ситуацију отежава то, што нема здравствено осигурање. Лекари кажу да ће његов опоравак у Центру за рехабилитацију трајати више месеци, уз оперативне захвате на нози.

Његова породица није у могућности да сама подмири високе трошкове, па су покренули хуманитарну акцију и основали фонд за опоравак, у који се може уплаћивати новац. До сада се апелу за помоћ одазвало више од 500 људи из свих крајева света, међу којима је највише оних са подручја Балкана. Сви који желе да помогну, могу то да учине преко сајта www.gofundme.com, на којем се стање уплата свакодневно ажурира.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације