Мештани Бора били су у среду поподне запрепашћени када су видели свог суграђанина Н. Л. (34) како са крстом, на коме је било написано његово име, иде кроз сам центар овог места. Одмах су позвали полицију, чије су патроле одмах отишле до куће у којој тај момак живи и нашли га како лежи у – мртвачком сандуку!

-Дојављено нам је да младић иде кроз град, носећи на рамену крст на коме је било уписано његово име – каже нам извор упознат са случајем. – Када смо чули име које је написано на крсту, одмах смо знали да је реч о момку који је познат по конзумирању опијата и ситним крађама.

Полицијска патрола је одмах отишла на лице места, али је момак већ био отишао. Органи реда су, потом, отишли до његове куће где су, кажу, били згранути призором који их је дочекао.

Прочитајте још - СНИМАК САХРАНЕ У СОМБОРУ ШОКИРАО СВЕ: Родбина и пријатељи у црнини око ковчега се веселе и играју уз музику уживо (ВИДЕО)

-Н.Л. је лежао у мртвачком санудуку – каже наш саговорник. – Крај њега су били венци за сахрану, крст и поклопац за мртвачки сандук.

Органи реда су одмах извукли Н.Л. из мртвачког сандука и одвели га на саслушање.

-Када смо га питали зашто то ради, он нам је казао да је "незадовољан животом" – додаје наш саговорник. – Хтели смо да му поднесено прекршајну пријаву, јер смо сматрали да је починио кривично дело узнемиравања јавности, али нам је објашњено да у конкретном случају нема елемената да се поднесе пријава.

Након тога, полиција је позвала Хитну помоћ, који су Н.Л. прегледали и оставили га на лечењу на Одељењу неуропсихијатрије Опште болнице у Бору.