ТРЕЋИ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ У ТРСТЕНИКУ: На МОРАВЕ ФЕСТ-у сви наступи бесплатни

С. БАБОВИЋ

понедељак, 15. 07. 2019. у 21:41

ТРЕЋИ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ У ТРСТЕНИКУ: На МОРАВЕ ФЕСТ-у сви наступи бесплатни

Фото Организатор "МОРАВЕ ФЕСТ"

Организатори најављују озбиљна имена. Првог дана,19.јула на теренима Спортског центра догађај отвара Дегис наступом од 10 до 12 сати, док ће од 12 до 2,30 наступати Марко Милосављевић и Дејан Милићевић

ОРГАНИЗАТОРИ 3.Музичког фестивала “МОРАВЕ ФЕСТ” у Трстенику, одлучили су да ове године посетиоцима не наплаћују улаз. Тако ће сви гости фестивала 19. и 20.јула уживати у модерној музици бесплатно и то на две локације:терени и базени Спортског центра Трстеник. У Удружењу “МОРАВЕ ФЕСТ”, које организује фестивал уз подршку Канцеларије за младе кажу за “Новости” да су се одлучили на слободан улаз како би привукли што више младих људи.

-Тако је и рођена била идеја о организацији фестивала, када је тај, тренд “техно” музике у наше крајеве дошао званично са организацијом “Лове феста” у оближњој Врњачкој Бањи-каже за “Новости” Никола Миливојевић, испред организатора, председник Удружења “МОРАВЕ ФЕСТ”. -Догодило се да буквално сви млади из нашег града управо због близине бање оду на фестивал. Тако смо решили да им ту популарну музику још више приближимо и организујемо и сами фестивал.

Прочитајте још - Трстеник чува традицију трке чамаца са мотком на Морави

Организатори најављују озбиљна имена. Првог дана,19.јула на теренима Спортског центра догађај отвара Дегис наступом од 10 до 12 сати, док ће од 12 до 2,30 наступати Марко Милосављевић и Дејан Милићевић. Александар Николић биће пред пубиком од 4 до 5 сати. Наредног дана, фестивал се сели на базене СЦ, где ће наступати Павка од 13 до 15, Чико од 15 до 17 сати, а после њега, до 19 сати- Младен Гајић.

-И прве године смо успевали да привучемо људе из Краљева, Врњачке Бање и Крушевца, а сада, због добрих музичара и бесплатног улаза, очекујемо више од 2.000 посетилаца-најављује Миливојевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације