КРАЉЕВО – Несвакидашња несрећа догодила се у среду, око 19 сати, у краљевачком насељу „Моша Пијаде“, када је под још неразјашњеним околностима за сада неидентификованог мушкарца ударила струја док је, како се претпоставља, покушавао да украде бакарне водове из трафо станице у склопу стамбене зграде. Од тешких повреда задобијених овом приликом мушкарац је на месту преминуо.


Према причи станара ове зграде, након нестанка струје из трафо станице се осетио јак и чудан смрад, а мушкарца који је неовлашћено ушао у ову просторију без свести и са опекотинама по телу пронашли су радници ЕПС који су одмах по пријави да је нестала струја брзо стигли на интервенцију.

- Радници ЕПС су у трафо станици одмах приметили да недостаје неколико бакарних водова, зато се и претпоставља да се ради о покушају крађе. Ова просторија је иначе закључана и није нам познато како је мушкарац успео да уђе унутра – причају становници ове стамбене зграде.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Струја убила радника на мешалици за бетон


Осим радника ЕПС убрзо су пристигли и припадници краљевачке полиције после чијег ће увиђаја и истраге бити познато и више околности под којима се ова несвакидашња несрећа догодила.


Фото: Г. Шљивић

Фото: Г. Шљивић