На базенима Аквапарка у Јагодине, данас је као у кошници, а од самог отварања у 10 сати испред улаза се се створио дугачак ред за улазнице.

До подне на базене је ушло око 1.000 људи, неречунајући оне са месечним картама, а очекујемо да ће их данас бити око 4.000, изјавио је Тањугу спортски директор Јагодинског спортског савеза, у чијем је саставу Аквапарк, Зоран Глигоријевић.

Многи су, да би нашли спас од високе температуре, искористили данашњи дан и велики верски празник Свету Тројицу, дошли у Аквапарк, из многих градова Србије, целе породице, има и странаца, навео је Глигоријевић.

Осим у базенима, велика гужва је и на тобоганима и на лежаљкама испод сунцобрана. Пуном паром раде и ресторани брзе хране и кафе посластичарнице.

Аквапарк у Јагодини има седам базена, један је олимпијских размера, тобогане дужине око 800 метара, шест ресторана, а о сигурности купача брину лиценцирани спасиоци, дежурају лекарске екипе.

По цео дан музика "у живо", наступају плесне групе, организују се анимације. Аквапарк има паркиралиште за 1.000 аутомобила које је бесплатно.

Летња сезона у Аквапарку у Јагодини, који је изграђен пре 13 година и најстарији је у Србији, почела је у суботу, када је купање за све посетиоце било бесплатно а посетило га је 6.000 људи.

Фото Танјуг

Појединачне улазнице за базене Аквапарке су 500 динара за одрасле и 300 за децу до 12 година. Месечна карта, само за Јагодинце, износи 2.000 и 1.000 динара.

Фото Танјуг
Фото Танјуг