Службеница у општини Петровац на Млави приведена због сумње да је претукла деду супруга

Д. Н.

31. 05. 2019. у 13:36

Службеница у општини Петровац на Млави приведена због сумње да је претукла деду супруга

Мирјана Томић
Фото: facebook.com

Против М. С. (26), заменице председника МЗ Бусур, изречена је мера удаљења из куће на 30 дана и забрана приласка жртви
ПЕТРОВАЦ НА МЛАВИ – Заменица председника Месне заједнице Бусур код Петровца на Млави, М.С. (26), осумњичена је за физички напад на Д.Т. (86), деду свог супруга, који је том приликом задобио лакше телесне повреде.

Према незваничним информацијама, овај случај породичног насиља догодио се 24. маја. Након што је, након краће свађе, физички нападнут, Д.Т. је о томе обавестио полицију, а онда је превежен у Општу болницу у Пожаревцу где м ује указана помоћ.

Прочитајте још - Ухапшен због насиља у породици

Осумњичена је саслушана у Основном јавном тужилаштву у Петровцу на Млави, након чега јој је изречена мера хитног удаљења из куће, на период од 30 дана, као и забрана приласка жртви. Према незваничним информацијама, Савет МЗ Бусур требало би ускоро да заседа, како би донели одлуку хоће ли М.С. бити смењена или ће и даље бити на месту заменице председника МЗ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Miško Avramović

31.05.2019. 15:04

"Zamenica predsednika saveta mesne zajednice", pa koja je to titula? To je besmislica, nema tu nikakvih para ili povlastica, nema tu nikakve Opštinske službe, ovo je bezvezni bombasti naslov sa pokušajem ubacivanja politike u novinskoj vesti da je neka siledžika pretukla dedu od skoro 90 godina. Ne ubacujte politiku u sve.

Đina

31.05.2019. 15:21

Treba nju prebiti da vidi kako je bilo dedi, pa neka se ona žali na pretrpljeno nasilje!!. nema druge.