ЛАЖНА УЗБУНА: Нема експлозивне направе у пиротском Тајерсу, ухапшен бомбаш

В. Ћ.

понедељак, 20. 05. 2019. у 13:33

ЛАЖНА УЗБУНА: Нема експлозивне направе у пиротском Тајерсу, ухапшен бомбаш

Фото Тајерс

Пиротска полиција прегледала све погоне "Тајерса"
ПОСЛЕ анонимне пријаве Служби обезбеђења у понедељак око 7 сати, да је у погонима пиротског "Тигар тајеса" подметнута бомба, пиротска полиција је прегедала све погоне, просторије и круг предузећа и утврдила да се у погонима и фабричком кругу не налази никаква експлозивна направа и да ова компанија може несметано да настави са радом.

Осим овога, Служба за комуникације саопштава да ће производња бити покренута у уторак ујутру у 6 часова, а испоруке према купцима у понедељак у 18 часова.


Прочитајте још - Дојава о бомби у фабрици "Сваровски" у Малом Бајмоку Након дојаве, руководство фабрике која послује у саставу француске гумарске империје "Мишлен", евакуисало је комплетну прву смену и остале запослене док се не оконча истрага. Како сазнајемо, овим поводом полиција је ухапсила Н. В. (28), из Пирота, због постојања основа сумње да је починио кривично дело изазивање панике и нереда.

Он се сумњичи да је путем "СМС" поруке пријавио подметање две бомбе које ће експлодирати у наредних 96 сати. Виновнику несхватљивог поступка који је дигао на ноге цео Пирот и изазвао вишемилионску штету због 24 часовног застоја у производњи одређен је притвор до 48 сати, након чега ће бити приведен Основном тужилаштву.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације