Јавно комунално предузеће “Градска чистоћа” Београд донирала је данас општини Зубин Поток механизацију, цистерну и канте за одлагање отпада, на иницијативу и молбу те општине и Канцеларије за Косово и Метохију.

Директор ЈКП “Градска Чистоћа” Београд Марко Попадић прецизирао је да је реч о трактору са прикључцима за чишћење снега и посипање соли, стационарној цистерни за техничку воду и 20 канти за одлагање отпада, нагласивши да је то урађено на молбу општине Зубин Поток и Канцеларије за КиМ.

Попадић је је истакао да се помоћ ЈКП “Градска чистоћа” и Града Београда општинама на Косову и Метохији неће на отоме зауставити и подвукао да је данас договорено да ће се донирати још неке машине и друга опрема потребна за побољшање комуналних услуга.

Кандидат Српске листе за градоначелника општине Зубин Поток Срђан Вуловић је захвалио на донацији уз оцену да није мала и да ће много значити грађанима те општине.

Вуловић је поручио да је поред донације још важнија порука, а то је да њихови сународници из централне Србије мисле и воде бригу о њима и да су увек уз њих у стремљеннима и борби да остану своји на своме, на својим огњиштима.

Он је рекао и да је данас одржан предизборни скуп Српске листе у Брњаку уз велику посећеност грађана којима је предочена важност изласка на изборе за градоначелнике четири општине на северу КиМ.

Нагласио је да је потребно да грађани изађу у што већем броју, масовно, на биралишта 19. маја и показали још једном да дају подршку политици коју води држава Србија.